– Vi tilbyder vores erhvervskunder …

Ca. 60 % af vores virksomhed er i dag service, der bliver udført hos vores erhvervskunder. Vores afdeling for B2B kører i dag på det meste af Sjælland samt Lolland-Falster – dog ikke i Storkøbenhavn / Nordsjælland. 

Vi bruger en fast del af vores  medarbejdere til vores erhvervs rengøringer. Det har vi gjort udfra, at det ikke er alle medarbejdere der har lysten eller evnen til at udfører en rengøring på f.eks. et tomt kontor en aften, men hellere vil besøge “Fru Hansen” i et privat hjem. Denne opdeling gør vi både for medarbejderen og kundens skyld.

Det betyder at du som kunde altid vil får besøg af den samme medarbejder uanset om det er en rengøring, vinduespolering mv. 

– Overenskomst med 3F

Hos HFS Group er vi medlem af Danske Service og vi har ligeledes overenskomst med 3F. Dette betyder at vores medarbejdere er ordentlig lønnet med ordnede forhold.

– FN’s Verdensmål

Hos HFS Group går vi op i miljøet – både det udenfor og arbejdsmiljøet. Dette sikrer vores natur og medarbejders fremtid i en virksomhed som gør en ekstra indsats.

– En samlet faktura pr. mdr.

Som fast erhvervskunde hos HFS Group får du en samlet faktura hver mdr. tilsendt din mail. Det gør det nemmere for dig, og ikke mindst din virksomhed. Vi har selvfølgelig kunder som ønsker opdelte faktura af hensyn til godkendelsesprocessen.