Byggeplads & Skurvogne

Rengøring på Byggepladser

Skal vi hjælpe Jer på Jeres byggeplads eller skurvogn?

Renoverede lokaler eller et nybygget hus er begyndelsen på et nyt kapitel, der skal bringe glæde ind i jeres omgivelser. Det kan dog også være begyndelsen på en brat opvågning, hvis støv, savsmuld og spåner ligger tilbage, når håndværkerne har forladt bygningen.

Her hos HFS Group har vi efterhånden været en del af en aktiv byggeplads mange gange. Vi ved derfor også hvor vigtigt at et godt samarbejde med både byggeledelse og håndværkere er, når der skal udføres rengøring med stramme tidsplaner. Vi er vant til at samarbejde med både elektrikeren, der lige skal monterer det sidste, fugemanden som lige skal fuge de sidste lister når vi har rengjort badeværelset osv.

professionelt

Vores medarbejdere bliver “skolet” i at samarbejde også selvom det er “træls” at se håndværkeren svine gulvet 2 min. efter det er vasket. Samlet set er det måske nødvendigt for at kunden i sidste ende kan få det ønskede resultat – til tiden. 

Vi udfører både dagligt og ugentlig rengøringer på en lang række byggepladser. Herunder både rengøring af medarbejderskurvogne og kontorvogne. Har kunden behov for ekstra hænder til oprydning på pladsen kan vi også hjælpe her.

Vi har opgaver hvor det “kun” er en skurvogn, vi har opgaver hvor det er flere skurvogne med skiftende placeringer rundt i området. Derudover har vi de noget større opgaver hvor det er både skurvogne, byggepladsoprydning samt rengøring af færdigrenoveret lejligheder med stramme tidsplaner.

Pt. er vores største samlet opgave indenfor byggeplads området for Enemærke og Petersen på en plads i Næstved