Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring B2B

Vi har valgt at have vores primære fokus på erhvervsrengøring (B2B). Dvs. at kun tager privatrengøring ind når det har relation til en erhvervsaftale.

Dette har vi valgt i erkendelse af at man kan ikke være gode til alt, og vores fokus har alle dage ligget på erhvervsdelen.

Vi har til gengæld valgt at tilbyde både løsningen hvor det “kun” er rengøring, og løsningen hvor vi servicere virksomheden på flere områder. Dette kunne være frugtordning, mødeopdækning, blomsterservice, kaffeautomat løsninger osv. 

Det betyder at I som kunde kan lave den servicepakke som passer til Jeres behov.

Arbejdstakt 100 giver et bedre resultat.

Med mange forskellige opgaver som nogle er daglige, andre ugentlige og nogle kun efter behov, er det vigtigt for os, at have 100% styr på opgaver og kunder. 

Kommer der en akut opgave eller en sygemelding er det vigtigt at vi hurtigt og nemt kan flytte rundt på opgaver og / eller tilkalde ekstra personale ind.

Det betyder at vi i 95% af de tilfælde hvor vi har en syg medarbejder, får dækket ind med afløsere uden at kunden bemærker det. De sidste 5% vil kunden måske opleve ændringer ift. normalen.

Rengøring er ikke bare rengøring

Hos HFS Group gør vi rent i mange forskelige typer virksomheder. Vi har løsninger som både er daglige rengøringer, en gang om ugen eller når kunden har et aktuelt behov.

Der er ikke to virksomheder er der er ens. Derfor kan man heller ikke “bare” lave en aftaler om at vi gør rent. Det er vigtigt for os – og ikke mindst for den medarbejder vi sender ud. Det at vide hvad kunden forventer er nøgleordet. Derfor starter alle kundeoprettelser med en forventningsafstemning, og en plan for hvad og hvor tit hvilken ting skal gøres.

Det sikrer at vi sætter nok tid af til medarbejderen, og de har de redskaber og farlige viden der er nødvendige.

Medarbejderen ved hvad han / hun skal og ikke skal gøre, og samtidigt få den tid der er nødvendigt for at opfylde dette.

Kunden får den service, som man føler der er aftalt – og en glad kunde er en tilfreds kunde!