HFS Håndværkerservice – gør brug af vores store netværk indenfor håndværkerfagene 

Som “dem der altid kommer og gør rent efter håndværkerne”, har vi i HFS Group et stort netværk, både fagligt og på det mere personlige plan. 

Vi sidder i forskellige professionelle netværk og vi kender firmaerne ude fra pladserne. Det betyder at vi ikke bare forslår et tilfældigt firma fordi vi har fået “en fed rabatordning” med firmaet, men fordi vi ved af egne erfaringer rundt på pladserne, eller ved personlige netværksrelationer har erfaret at de kan deres håndværk og gøre det til aftalt tid og pris.

Vi har kontakt til de fleste brancher på hele Sjælland og dele af Lolland-Falster.

Har din virksomhed eller du som privatperson en opgave med tværgående overlapninger mellem brancher, så står vi i HFS Group meget gerne for den interne planlægning mellem håndværkerne og booking af disse. Alle vores håndværkere er mindre og mellemstore virksomheder som i mange tilfælde er vant til at arbejde sammen på andre opgaver. Alle virksomheder er selvfølgelig uddannet, har erfaring og dem fra de grupper hvor det er aktuelt er autoriseret.

Har du større opgaver, så har vi selvfølgelig også bud på en hjælp til dette, da vi både har små, mellemstore og de helt store virksomheder i vores netværk. 

Herunder kan du læse lidt mere om de forskellige brancher og vores netværk.