HFS Group – Køge

HFS Group – Køge

Velkommen til HFS Group’s afdeling beliggende på Køge Havn, hvor vi bor sammen med vores gode samarbejdspartner “Leanpoint”. 

Vi er ikke fast bemandet her på kontoret, da tiden bliver brugt “på landevejen og ude hos vores kunder”. Men kontakt os via telefon eller mail og så aftaler vi et møde ude i Jeres virksomhed eller på vores kontor.

Vi er bl.a. medlem af Erhvervsnetværket “Erhvervsklub Køge

Vores adresse:

Baltic Kaj 1, 4600 Køge

Telefon: 9363 4545

Mailadresse: [email protected]

Vores kunder er primært erhvervskunder (B2B)

Fra vores hovedkontor i Næstved samt vores afdeling her i Køge styrer vi alle vores rengøringsopgaver ude hos vores kunder hver dag. Vi har i dag opgaver fra Holeby i syd til Hundested i nord.

Vi udfører alle typer af rengøringsopgaver fra daglig rengøring til “opgaver efter behov”, når vores kunder har brug for ekstra rengøring.

Vi er et firma som går op i vores personales ve og vel, vores og personales forhold til både kunder og kolleger ( se vores RMI ). Derudover går vi meget op i miljøet og en fremtid hvor bæredygtighed bliver vores helt store nøgleord i alt hvad vi laver. 

Ta’ et kik rundt på vores hjemmeside og kontakt os endelig hvis du / I har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende besøg. Man kan også se nyheder på vores profilsider på Linkedin og Facebook.

Vi kan også hjælpe vores B2B kunder når de har brug for f.eks.:

At få pudset vinduer

Levering af forbrugsvarer som toiletpapir og aftørringspapir

Har brug for en kaffeautomatløsning

Malet en væg eller hvad vores kunde nu har af udfordringer.

Besøg os på Facebook
Læs mere om HFS Green
Se nogle af vores nuværende kunder her