HFS ReFood

HFS ReFood

Som et af de eneste (måske dét eneste) rengøringsfirmaer i Danmark, tilbyder HFS Group via vores samarbejde med Daka Refood den mest bæredygtige håndtering af vores kunders madaffald og kaffegrums.

Vi ønsker at deltage i en bæredygtig udvikling af vores branche, og dermed også tilbyde vores erhvervskunder de bedste muligheder for at blive en bæredygtig og miljøvenlig virksomhed.

De bedste muligheder for sortering

Når vi starter en ny kunde op på vores ReFood koncept, gennemgår vi virksomhedens nuværende sorterings mønster.

Er det f.eks. et kontorområde, så opstiller vi “grønne skraldespande”, der hvor der er mest trafik, så det bliver så nemt som muligt for personalet at smide resterne fra madpakken eller appelsinen ud.   

Samtidigt opfordre vi til at vi som udgangspunkt fjerner posen fra den alm. skraldespand ved skrivebordet. Når vi udfører rengøring samler vi altid affaldet i sække – dvs. at vi tager i dag de fleste steder en spandepose og ligger op i stor sæk. Vores personale kan lige så nemt tage og vende bunden i vejret på spanden hen over sækken.

Et lille regnestykke

Er det et kontormiljø med f.eks. 20 skriveborde som får gjort rent dagligt. Her vil vi kunne spare miljøet for at bruge 4700 spandeposer pr. år

ReFood Certificering

Vi hjælper gerne alle vores kunder med at blive officielt certificeret.

Mange af vores kunder har i dag kunder eller samarbejdspartnere som tænker bæredygtigt. Vi hjælper gerne alle vores kunder med at få lavet de tiltag der giver mulighed at blive certificeret.

Kontakt HFS og hør om mulighederne.