Privatrengøring er en tillidssag

HFS er medlem af Danske Service og har 3F overenskomst

Få et uforpligtende tilbud på privatrengøring

 

I HFS Rengøringspartner har vi både vores kunder og medarbejdere i centrum.

At kunne sende en glad medarbejder ud til en kunde giver altid et bedre resultalt ude hos kunden – derfor samler vi på både glade medarbejdere og dermed også kunder.

Danske Service og 3F:

Derfor er vi også medlem af Danske Service og har tegnet overenskomst med 3F, så vi sikrer en fair løn og ordnede arbejdsforhold for alle vores medarbejdere – af samme oversag bruger vi ikke nogen form for underleverandører.

Miljøet:

Vi går meget op i miljøet og afprøver gerne nye miljøvenlige produkter til den daglige rengøring. Vi er med i et projekt omkring Grøn Cirkulær Omstilling i vores virksomhed. Det er vi med i fordi vi gerne vil være mere grønne og ikke bare fordi det “lyder smart” at vi er det.

Vores afdeling for privatrengøring kører på det meste af Sjælland og Øerne, og vi prøver at ansætte medarbejdere som bor spredt i hele vores geografiske området.

Det gør vi for at vores medarbejdere kan bruge størstedelen af deres tid på rengøring og kundeservice og ikke på at køre bil. Det er til gavn for både miljøet og vores medarbejdere, da tiden til og fra arbejde på denne måde bliver kortere som udgangspunkt. 

Man bestemmer helt selv om man ønsker en aftale omkring pudsning af vinduer sammen med en fast rengøringsaftale. Har du begge dele forsøger vi at planlægge så vinduespudseren kommer en dag mens rengøringen er der.

Her kan du læse mere omkring vores servicetyper:

Vinduespolering

Rengøring i private hjem

Flytte lejligheder

Rens af tagrender

Spray privat rengøring
FN's Verdensmål
Aftøring af stikkontakter

Er du erhvervskunde? Så tjek vores sider omkring vores erhvervsydelser her