Der findes i dagens Danmark rigtige mange rengøringsfirmaer, og det er måske lidt svært altid lige, at se forskellen fra den ene til den anden udbyder, for “rengøring er vel bare” rengøring?

3F
De fleste her i Danmark går på arbejde for at kunne tjene penge. Derfor er det også vigtigt for os, at vores medarbejdere kan optjene en fornuftig løn, have ordnede forhold og være glad for at gå på arbejde. Derfor har vi ligeledes overenskomst med 3F
ZBC
Vi samarbejder med ZBC på Sjælland omkring uddannelse af Serviceassistentelever. Det gør vi fordi vi ønsker at tage et samfundsansvar, og for at sikrer at der også om 10 år kan skaffes kvalificeret arbejdskraft til vores kunder.
Danske Service logo
Som det ENESTE rengøringsselskab i Næstved Kommune er HFS Rengøringspartner medlem af Danske Service og dermed overholder vi kravene i Garanti+ ordningen. Vi er pt. den ene ud af 6 firmaer på hele Sydsjælland og Lolland-Falster som er medlem.

 

Vi er – formentlig – ikke de billigste!!

Men ønsker I som virksomhed, en servicepartner, som går op i sine medarbejdere, tager et ansvar i vores allesammens samfund, tænker på miljøet i forhold til den kemi vi bruger, samt vores tilbud om en miljøvenlig affaldshåndtering ude hos vores kunder?

kontakt os for et uforpligtende besøg og tilbud skræddersyet efter Jeres aktuelle behov.

FN's verdensmål