Rengøringsydelser

Hos HFS Group kan du finde alle de meste rengøringsydelser du som virksomhed eller privatperson har behov for. 

Vi udfører primært erhvervsrelateret opgaver (B2B) men tager også privatkunder ind i det omgang vi har mulighed for det geografisk og opgavens omfang.

Hos HFS Group kan du finde alle de meste rengøringsydelser du som virksomhed eller privatperson har behov for. 

Vi udfører primært erhvervsrelateret opgaver (B2B) men tager også privatkunder ind i det omgang vi har mulighed for det geografisk og opgavens omfang.

Skal du flytte?

Har du en “fraflytter lejlighed” der skal gøres klar til næste lejer ?

HFS Group foretager både rengøring-, maling-, gulv-, tømrer- og elektrikerarbejde for bl.a. Lejerbo i 4 kommuner på Sjælland og Lolland-Falster.

Er du privat udlejer og ønsker en fast aftale, eller en privatperson som står med en lejlighed der skal fraflyttes så kontakt os.

Har du et dødsbo der skal tømmes inden udflytning, kan vi også hjælpe med dette. Vi køber ikke dødsboer men kan være behjælpelig med at tømme lejligheder / huse som skal køres til genbrugspladsen. 

Erhvervsrengøring

Hos HFS Group gør vi rent i mange forskelige typer virksomheder, og det vi laver er meget forskelligt da det er baseret på vores kunders aktuelle behov.

Hver uge udfører vi opgaver som:

Rengøring af kontor og industriproduktion. 

Rengøring af private børnehaver / skoler.

Rengøring af skurvogne på byggepladser, byggepladsrengøring og oprydning.

Rengøring af områder hvor der er produktion af fødevarer.

Rengøring af motioncentre

Byggeplads-, skurvogne og håndværkerrengøring

Renoverede lokaler eller et nybygget hus er begyndelsen på et nyt kapitel, der skal bringe glæde ind i jeres omgivelser. Det kan dog også være begyndelsen på en brat opvågning, hvis støv, savsmuld og spåner ligger tilbage, når håndværkerne har forladt bygningen.

Heldigvis kan HFS Facility Service tilbyde en effektiv rengøring, når jeres håndværkere har fuldført deres opgaver. Vi udfører håndværkerrengøring efter næsten alle former for nybyggeri og renoveringer. Jeres virksomhed kan have tillid til, at vi leverer en kvalitetsfuld service til den aftalte tid. 

Vi udfører både dagligt og ugentlig rengøringer på en lang række byggepladser, herunder skurvognsrengøring, oprydning på byggepladsen mv. 

Tømning af dødsbo

Vi tilbyder vores service hvis du står med et hus eller en lejlighed der skal tømmes helt for møbler, tøj, køkkenting mv. som ikke har en værdi – dvs. at vi køber IKKE dødsboer, men tømmer dødsboer uden værdi for at bortskaffe disse ting til genbrugsplads mv.

Få et tilbud på at vi rydder og rengøre boligen

Trappevask & Vicevært

Vi udfører trappevask for både boligforeninger, andelsforeninger og private boligudlejningsfirmaer.

Samtidigt kan vi tilbyde at udfører viceværtopgaver for mindre foreninger / ejendomme hvor en fast vicevært ikke kan betale sig. 

Rengøring i private hjem

Har du brug for en hjælpende hånd med rengøring i dit private hjem, så udfører HFS også denne slags opgaver.

Vi udfører opgaver både i faste intervaller eller hvis du har brug for hjælp i forbindelse med en f.eks. fraflytning af din lejlighed / hus.

Vi starter aldrig en rengøring op uden at have set på opgaven og aftalt hvad det er der skal laves, så kontakt os altid for en aftale omkring dine muligheder. Får du gjort rent i dit private hjem af et firma, så har du muligheden for at benytte dig af “håndværkerfradraget” og dermed trække en del af udgiften fra.

Du kan læse mere om den ordning her

Vinduespolering

Hos HFS Group pudser vi vinduer for både erhvervs- og privatkunder på hele Sydsjælland og Lolland-Falster.

Læse mere om mulighederne herVinduespolering