Kaffeautomat løsninger

BKI - kaffeautomat løsninger

Rengøring og kaffe på samme og samme faktura.

Det skal være nemt ved være kunde hos HFS Group.

Derfor har vi nu indgået og samarbejdet med BKI-kaffe omkring kaffeautomat løsninger på leje-basis samt levering af forbrugsvarer dertil. Det betyder at du som B2B rengøringskunde hos os, nu kan få både din rengøring, evt. levering af forbrugsartikler samt nu Jeres kaffeautomatløsning på en og samme faktura.

Herunder kan du se et lille udvalg af muligheder, vi finder selvfølgelig det eller de automater, der passer til Jeres behov. Du kan se mere om BKI og automatløsninger her

Wittenborg 95 Bean to Cup

Wittenborg er måske det mest populære mærke inden for kaffemaskiner til danske arbejdspladser. Årsagerne er klassisk skandinavisk design og lang levetid og ikke mindst højere præcision i brygningen. Wittenborg 95 er en kompakt bordmodel, der med sine flotte enkle linjer passer godt i de fleste kontorer eller kantinemiljøer. Maskinen får til hele bønner eller formalet kaffe. Brugeren betjener maskine via den brugervenlige tastatur og det brede farvedisplay. Som ved alle andre Wittenborg-maskiner er der mulighed for på tilpasse til forskellige drikkevarer, så jeg kan ramme præcis den smag, jeg vil. Helt kort lækker friskbrygget kaffe i kop, krus eller kande, helbønne maskine, til udleveringssteder med kaffe til venstre og vand til højere, LED-lys i koprummet giver sikker håndtering.

Bonamat Novo 1,7 liter uden logo

Professionel filterbryg maskine, pålidelig, robust og meget nem at betjene. Udført i stål og sorter plast. Kan placere alle steder da maskinen har manuel vandpåfyldning. Brygger 1,7 liter frisk kaffe på bare 5 minutter. De til varmeplader er selvjusterende, ingen sikrer korrekt temperatur for kaffen efter brygningen.

Ingen kaffeautomat uden kaffe

Med i aftalen er der selvfølgelig også muligheder for at få leveret alle tidligere til kaffe, mælke- og kakaopulver, sukker, filter osv. 

Dette kan gøres på 2 mål:

  1. Vores faste personale bestiller, når lageret er nået ned i det næste antal efter hinanden.
  2. Du som kunde kan få et login til BKI og selv bestille (faktura kommer stadig til fra HFS)