Rengøring i private hjem

– Rengøring i dit private hjem

Vil du have udført din private rengøring af et professionelt firma, hvor arbejdet bliver udført af medarbejdere som er ansat under overenskomst og med en pletfri straffeattest?

HFS Group udfører hver dag mange forskellige typer rengøringsopgaver, her i blandt rengøring i private hjem.

Vi kan være behjælpelig både ved fast rengøring i aftalte interval, hovedrengøring i f.eks. køkken eller badeværelse, eller når du syntes at “nu trænger der”.

Aftøring af stikkontakter
Spray privat rengøring

– Miljøvenlig rengøring til en fair pris

Vi har selv alle de rengøringsartikler med som vi skal bruge, og som udgangspunkt er alle vores medtaget kemi Svane- eller ECOlabel mærket.

Der kan laves aftale med ugentlig, 14. dag eller hver 4. uge. Den private rengøring kan evt. suppleres med vinduespolering. 

Vores timepris (en time er 55 min.) er kr. 300 + moms svarende til kr. 375,00.

Vi opfordre dig til at benytte Servicefradraget, hvor din reelle timepris så vil være ca. kr. 277,50  

– Lidt om statens servicefradrag

Når du køber din rengøring og har fået din faktura med moms, kan du trække dine faktura fra på din årsopgørelse og få dele af det tilbage som fradrag.

Fradragets værdi er i 2022 ca. 26 %. Hvis du har betalt 3.000 kr. for en håndværks- eller serviceydelse, sparer du ca. 780 kr. i skat. Du kan kun få fradrag for arbejdslønnen – ikke for materialer.

Vil du oplyse fradrag for 2022, skal du vælge Forskudsopgørelsen og trykke på lommeregneren ud for Håndværkerfradrag felt 460 eller Servicefradrag felt 461.

Du kan få servicefradrag på op til 6.400 kr. pr. person i 2022.

Du kan læse mere om genereller regler mv. på Skat.dk