HFS Rengøringspartner udfører B2B / Erhvervsrengøring

- HFS kører på hele Sjælland samt Lolland-Falster

Vi er din rengøringspartner når det drejer sig om erhvervsrengøring

– Vi tilbyder vores erhvervskunder …

Ca. 60 % af vores virksomhed er i dag service, der bliver udført hos vores erhvervskunder. Vores afdeling for B2B kører i dag på det meste af Sjælland samt Lolland-Falster – også i Storkøbenhavn / Nordsjælland. 

Vi bruger en fast del af vores  medarbejdere til vores erhvervsrengøringer. Det har vi gjort ud fra, at det ikke er alle medarbejdere der har lysten eller evnen til at udfører en rengøring på f.eks. et tomt kontor en aften, men hellere vil besøge “Fru Hansen” i et privat hjem. Denne opdeling gør vi både for medarbejderen og kundens skyld.

Det betyder at du som kunde altid som udgangspunkt vil får besøg af den samme medarbejder til Jeres rengøring – alle firmaer har medarbejdere der har ferie eller har en sygedag, og dette har vi selvfølgelig også. 

FN's Verdensmål

– Overenskomst med 3F

Hos HFS Group er vi medlem af Danske Service og vi har ligeledes overenskomst med 3F. Dette betyder at vores medarbejdere er ordentlig lønnet med ordnede forhold.

– FN’s Verdensmål

Hos HFS Rengøringspartner går vi op i miljøet – både det udenfor og arbejdsmiljøet. Dette sikrer vores natur og medarbejders fremtid i en virksomhed som gør en ekstra indsats.

– En samlet faktura pr. mdr.

Som fast erhvervskunde hos HFS Group får du en samlet faktura hver mdr. tilsendt din mail. Det gør det nemmere for dig, og ikke mindst din virksomhed. Vi har selvfølgelig kunder som ønsker opdelte faktura af hensyn til godkendelsesprocessen.

Frugtordning
rengøring af toilet