Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring

Renoverede lokaler eller et nybygget hus er begyndelsen på et nyt kapitel, der skal bringe glæde ind i jeres omgivelser. Det kan dog også være begyndelsen på en brat opvågning, hvis støv, savsmuld og spåner ligger tilbage, når håndværkerne har forladt bygningen.

Heldigvis kan HFS Facility Service tilbyde en effektiv rengøring, når jeres håndværkere har fuldført deres opgaver. Vi udfører håndværkerrengøring efter næsten alle former for nybyggeri og renoveringer. Jeres virksomhed kan have tillid til, at vi leverer en kvalitetsfuld service til den aftalte tid. Vi giver os god tid til at sætte os ind i jeres behov, så vi kan udføre vores service ordentligt. Det giver jer en tryghed, så I blot skal glæde jer til at tage de nye faciliteter i brug, når vi har været forbi med kost og spand.

Når HFS Facility Service leverer håndværkerrengøring, gør vi det ud fra principper om miljømæssig og social bæredygtighed. Vi bruger miljøvenlige rengøringsartikler, der i videst mulige omfang er svanemærkede. Dermed garanterer vi, at der ikke anvendes skrappe eller direkte farlige kemikalier i rengøringen af jeres nye lokaler, der kunne skabe et dårligt indeklima. Vores erfarne medarbejdere er organiserede og har gode arbejdsvilkår i en tryg hverdag, så de har overskud til at levere detaljeorienteret håndværkerrengøring til jeres behov.

Kontakt HFS Facility Service i dag for et uforpligtende tilbud på tlf. 93 63 45 45 eller mail kontakt@h-f-s.dk