Søger du job?

Vi ansætter kun de bedste !

Vores kunder er krævende og forventer at vores medarbejdere udfører deres bedste – hver gang! Det skal du være parat til inden du søger job hos HFS Group. Vi er medlem af Danske Service og har overenskomst med 3F.

Vi er et firma med i dag ca. 20 ansatte og  med hovedkontor i Næstved samt lokalkontor i Slagelse. Vi udfører både erhvervs- og privatrengøringer udover trappevask, fraflytterlejligheder og meget andet. I dag har vi kunder i alt fra Nakskov, Kalundborg og Indre København, så vi søger derfor jævnligt medarbejdere rundt i vores dækningsområder.

Vi har den holdning at vores medarbejdere som udgangspunkt skal bo i det område der skal arbejdes i. Dette er på baggrund i at opstår der et akut behov, f.eks. ved en kollegas sygdom, så er der ingen der først gider at kører i to timer for derefter at bruge 2 timer hjem igen efter opgaven.

Er du interesseret i at læse mere om at være medarbejder hos HFS Group kan du her på hjemmesiden både læse vores RMI samt nyeste udgave af vores personalehåndbog

Send en ansøgning via formularen

Elsker du at gøre rent og kan du se hvor der skal gøres rent på lang afstand, så er du måske en af vores kommende medarbejdere i en af vores geografiske områder.

Vi har medarbejdere på få timer om ugen, vi bruger afløsere, og så har vi medarbejdere på ca. 30-37 timer. Som hovedregel ser vi altid vores nye medarbejder an som afløsere inden vi finder en fast stilling.

Mange af vores faste stillinger er placeret på tidspunkter “udenfor normal arbejdstid”. Derudover har vi en del timebaseret arbejde i dagtimerne indenfor bl.a. fraflytter rengøring, mindre rengøringsopgaver og selvfølgelig på faste opgaver.

Er du interesseret i et job i en dynamisk “ung” virksomhed med højt til loftet og med lov til at tænke selv? Så send os en ansøgning – vi er i kraftig vækst så har jævnligt brug for nye medarbejdere.

Nogle gange sætter vi ledige stillinger på Jobnet, men har vi allerede den rigtige i bunken af personer der søger job via en uopfordret ansøgning, gør vi gerne brug af disse, fremfor at  søge via jobnet.