Vinduespolering

Skal dine vinduer bruge en rigtig vinduespudser ?

Vi pudser dine vinduer uanset om de er i privaten eller i virksomheden.

Vi tager ikke en “pris pr. vindue”, men i stedet for tager vi for det faktiske tidsforbrug – dette gør vi fordi ingen vinduer er ens og nogle er nemmere at tage end andre og dermed er tiden og dermed kundens pris mindre. 

Vi kræver ingen fast aftale:

Vi pudser selvfølgelig gerne i faste intevaller efter aftale med vores kunde. Men vi tilbyder også blot at komme efter behov når du igen har behov.

Derfor har vi også valgt at køre timepris (kr. 285 +moms), da tidspunktet for sidste pudsning er meget forskelligt fra kunde til kunde.

Vores medarbejdere kører selvfølgelig under overenskomsten med 3F.

Er du erhvervskunde?

Har din virksomhed i forvejen en aftale om andre serviceydelser såsom rengøring, så får lavet en aftale om fast interval, så det automatisk bliver lagt ind i årshjulet.

Erhvervskunder hvor vi ikke i forvejen har andre serviceaftaler, tilbyder vi selvfølgelig også polering enten via fast aftale eller efter kontakt fra Jer.

Kontakt os på tlf. 9363 4545 #3  på mail hfs@hfsgroup.dk eller fang os på chatten her på siden.

Er du privatkunde?

Trænger dine vinduer til en kærlig hånd af vores pudser? – så kontakt os på tlf. 9363 4545 #3  via mail på hfs@hfsgroup.dk eller fang os her på chatten.

Vi kan tilbyde polering både med fast aftale om interval, og en aftale hvor du som kunde kontakter os, når du mener behovet er der igen.

Vi kører på det meste af Sjælland og Lolland-Falster og kan tilbyde polering i stue og 1. sals højde